måndag 21 december 2009

Julhälsning!

pga byte av mailkonto har jag förlorat nästan alla mina mailadresser. Jag har av den anledningen inte kunnat skicka ut något julkort via mail som jag brukar! Vill någon spara hem kortet härifrån går det bra =)

Snö, snö, snö

De senaste dagarna har vi fått nästan 1 meter snö. Många bilder har det blivit, för det är sällan vi får njuta av detta mjuka, underbara vita =) Leo älskar snön och kan tumla runt hur länge som helst verkar det som...

























onsdag 9 december 2009

Roliga smeknamn

Kärt barn har många namn =) Skriver ett par här och hoppas fler hänger på...

Nokia - Pokemon
Leo - Naggen

även våra gamla hundar hade knasiga smeknamn

Fänkål - Bissen
Hassel - Müssi
Gråbo - Plupp

Dåligt med bilder är det...ska skärpa mig, jag lovar ;) Jag tycker själv att inlägg utan bilder är ganska tråkiga! Akvariet har vi inte riktigt tid att sätta igång just nu. Det står i källaren och är tomt. Dom vi köpte av hade inga fiskar i och det hade bara stått och skräpat i ett hörn ganska länge. Pumpen var trasig, så det behöver vi köpa en ny. Annars är det nog komplett i övrigt. Benställning, grus, belysning, bottenfilter och doppvärmare fick vi med. Vi ska börja med att kontrollera så det inte läcker. Siliconen ser lite gammal och torr ut på vissa ställen.

lördag 5 december 2009

Vad händer?

Ja, det undrar jag också....har inte skrivit nåt här på länge! Imorgon hämtar vi hem ett akvarium och kan skriva lite mer om det då och kanske t.o.m en bild =)
Har även lite andra spännande nyheter på gång!